2021-09-19 13:34:52• hírek • Szatmár.ro

Hajrá, Fradi, hajrá, Kaplony!

Igazi Fradi-ünnep kerekedett ki szombaton Kaplonyban. Sok százan méltatták tapssal a zöld-fehér csapat legendás játékosait, illetve a hazai „öregfiúkat”.

A mérkőzés kis késéssel kezdődött, ám annál nagyobb lelkesedéssel fogadta a tribün népe a vendégalakulatot. Ez alkalommal ők képviselték a legeredményesebb magyar fociklubot: Bánki József, Bubcsó Norbert, Bojan Lazić, Fischer Pál, Dzurják József, Szenes Sándor, Zsolnai István, Kincses Sándor, Kovács Imre, Kovács Ádám, Solti Zoltán, Majoros Imre, Szilágyi Sándor, valamint Telek András. A kaplonyi labdarúgást a zömében az 1980-as években születettek képviselték: Zima Lénárd, Zahari Gábor, Lieb Arnold, Pinkovszki Olivér, Ritli Zoltán, Tillinger Róbert, Kern Attila, Lakatos István, Linzenbold Zoltán, Boldizsár Renátó, Papp Attila, Békési Zoltán, Tillinger Antal, Hága Tibor, Hevele Imre, Darabos Tamás, Gaja József, Fischer Attila, Heveli Csaba, Heveli Attila, Bádon Norbert, Kendler Róbert – az edzőjük, mesterük pedig Szilágyi Tibi volt.



Szép megoldások, okos játék jellemezte a találkozót, amely 2–2-es döntetlennel zárult. A folytatásban – az úgynevezett harmadik félidőben – sem bírtak egymással a csapatok, és sok vigasság, poénos történet hangzott el.

A meccsen igazán kiemelkedőt a „harmadik fél”, azaz a nézőközönség produkált. A sok száz fős publikum hosszasan méltatta tapssal a játékosokat, közreműködött ebben a több mint 110 éves múltját ápoló fúvószenekar is. Utóbbiak mind a mérkőzés után, mind a „harmadik játékrészben” kitettek magukért, és valami olyasmivel lepték meg a vendégeket, amit csak itt, Kaplonyban lehet átélni. Persze a jó falatokat, közte a különösen ízletes kaplonyi struldit is dicsérték az FTC-sek.

Fociünnep volt tehát a javából szombaton Kaplonyban. Mindenki így búcsúzott: hajrá, Kaplony, hajrá, Fradi!









Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: